Søndagsskolen - TV

Søndagsskolen på Hinna laget Søndagsskole - TV. Nå er alle tre episodene tilgjengelige på denne siden!

Oppdragene kan desverre ikke løses i kirkeparken lenger.

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Kristi Himmelfart i lego
Kollega Rut Terese K. Fjeld i Gausel kirke og Andreas B. Håmsø har laget denne filmen om Kr.Himmelfart. Anbefales!

I Hinna kirke har vi delt søndagsskolen inn i ulike aldersgrupper: Gulliverjengen t.o.m. 6 år, Tårnagentklubben f.o.m. 7år. Syns du at du er for stor til å gå på søndagsskolen? Er du tolv år eller mer og har gått på lederkurset SALT? Da kan du bli med som leder på søndagsskolen! Ta kontakt med kontaktperson Margunn for å bli med som leder eller for å ta lederkurset SALT!

Barna begynner sammen med de voksne inne på gudstjenesten som begynner kl.1100. Etter en liten stund får vi besøk av løvå som følger barna ut til søndagsskolen, ca kl.11.15. Foreldre kan bli med hvis ønskelig, og ja, løvå er snill ;-) Koronasituasjonen gjør det slik at barn under skolealder ha med seg en voksen på samlingen.

Vi bruker norsk søndagsskoleforbund sitt opplegg som heter Sprell Levende. Søndagsskolen har som målsetning om å gi Jesus til barna.

Barna er det mest verdifulle vi har - derfor er vi opptatt av at de har det best mulig når de er på søndagsskolen. Jesus er opptatt av barnas beste. Han tok dem på fanget, velsignet dem og sa at Guds rike hører barna til. På søndagsskolen vil barna få møte Jesus gjennom bibelfortellinger, gjennom sang og musikk, gjennom felleskap og gjennom lek og aktivitet.

Ta en tur til søndagsskolen - her er det plass for alle!

Når: Datoer for høsten kommer

Kontakt: