123 SYNG! - AVLYST

123SYNG stengt grunnet Koronasituasjonen! Satser på oppstart 19.januar hvis Koronasituasjonen tillater det

Velkommen til sang, rytmer og lek for ett- to- og treåringer sammen med mamma, pappa eller en annen voksen. Opplegget bygger videre på babysang.

Vi tar smittevern på alvor og ting vil bli litt annerledes. Vi kan ikke gjøre alt slik vi pleier. Og med tanke på metersregel og lokaler kan det hende vi blir nødt til å "stenge dørene" på et tidspunkt og at ikke alle som ønsker det får være med. Vi håper selvfølgelig at det ikke blir aktuelt men, koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre. Det jobbes også med hvordan vi kan gjøre om på ting/lokaler slik at alle som ønsker å delta kan delta på samlingene samtidig som vi ivaretar smittevernet.

Foreløpig er det ikke tirsdagsmiddag og fellessamling i kirkerommet. Vi møtes derfor direkte på 123-samling i kirketorget.

Vi har laget ei Spotify-spillelisten "123SYNG Hinna kirke" som du finner via denne linken. Her er endel av sangene vi har brukt/bruker/skal bruke på 123SYNG! Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester.

Når: Tirsdager kl 17.15 - kl 18.00. Planlagt oppstart  2021 er tirsdag 19.januar(hvis koronasituasjonen tillater det)

Hvor: Kirketorget

Kontakt: