123 SYNG!

Velkommen til sang, rytmer og lek for ett- to- og treåringer sammen med mamma, pappa eller en annen voksen. Opplegget bygger videre på babysang.

Endelig kan 123 SYNG starte opp igjen etter at Koronasituasjonen satte en stopper for samlingene våre i mars.

1. september er dagen. Vi gleder oss over at vi igjen kan samles. Men vi tar smittevern på alvor og ting vil bli litt annerledes. Vi kan ikke gjøre alt slik vi pleier. Og med tanke på metersregel og lokaler kan det hende vi blir nødt til å "stenge dørene" på et tidspunkt og at ikke alle som ønsker det får være med. Vi håper selvfølgelig at det ikke blir aktuelt men, koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre. Det jobbes også med hvordan vi kan gjøre om på ting/lokaler slik at alle som ønsker å delta kan delta på samlingene samtidig som vi ivaretar smittevernet.

Foreløpig er det ikke tirsdagsmiddag og fellessamling i kirkerommet. Vi møtes derfor direkte på 123-samling i kirketorget.

Vi har laget ei Spotify-spillelisten "123SYNG Hinna kirke" som du finner via denne linken. Her er endel av sangene vi har brukt/bruker/skal bruke på 123SYNG! Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester.

Når: Tirsdager kl 17.15 - kl 18.00. Oppstart høsten 2020 er 1. september

Hvor: Kirketorget