Ledige stillinger for ungdom våren 2024

Går du i 10.klasse? Har du lyst til å være leder for barn? Hinna kirke skal i januar 2024 starte opp tweensklubb for 5.-7.klassinger på tirsdager etter skolen. Vi søker derfor ungdomsledere som kan være der noen tirsdager etter avtale kl. 1345-1545.

Ungdomsledere vil være en del av et team sammen med flere fra stab og frivillige voksne medarbeidere.

UNGDOMSCREWETS OPPGAVER ER:

• Bistå med leksehjelp
  • Være i miljøet med 5.-7.klassingene
  • Være gruppeleder for en av disse gruppene
    • Kreativ: Her blir det mange ulike kreative aktiviteter som f.eks. er knyttet opp mot tema på fellessamlingen. Vi vil også jobbe med Redesign; gi gamle klær og ting nytt liv.
    • Game On: Lek, sport, Nintendo-SWITCH, radiostyrte biler o.l..
    • Lego: Lage figurer, bygg og landskap basert på bibelfortellinger. Dette kan event. brukes i tablåer for å lage lego-filmer.

VI SØKER ETTER DEG SOM:
-    Trives sammen med barn
-    Kan ta ansvar, både i team og alene

VI TILBYR:
-    Lønn etter kirkens lønnssystem. 3 timer pr gang + planleggingsmøter
-    Veiledning

SKRIV EN SØKNAD HVOR DU SVARER PÅ:
-    Hvorfor du søker
-    Hvilken gruppe du kan tenke deg å være leder i (Kreativ, Game On eller Lego) og hvorfor du tror du vil passe bra i denne gruppa

SØKNADSFRIST: 3. JANUAR 2024

SEND SØKNADEN TIL: Daglig leder Torbjørn Opsahl via epost.