V0 Babysang

Babysang er sangsamling og lunsj for barn 0-1-år med voksenfølge.

Invitasjon for kurset med oppstart januar 2020 - trykk her

Påmelding til kurs med oppstart 8. januar 2020 - trykk her

Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Hvor: Kirketorget og menighetssal i Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 4.september 2019, kl. 10.30-12.00.

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Ansatte i kirka stiller med lunsj (brødmat, kaffi, te.) som vi spiser sammen. Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Kristin.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontakt:

Menighetspedagog