V0 Babysang

Kurset er fulltegnet. Neste kurs starter 3. november! For mer informasjon og påmelding Se lenger ned på siden!

Hvor: Kirketorg og menighetssal i Hinna kirke. Inngang via hinnasenter/kontorinngangen

Når: Neste kurs starter 3.november

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Felles lunsj for gruppene. Maten får dere servert (brødmat, kaffi, te). Vi har også mikrobølgeovn og varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Kl. 1200 - 1215: Neste gruppe gjør seg klare for sangen

Kl. 1215-1300: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For spørsmål les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Koronasituasjonen i landet vårt gjør at vi må tenke litt anderledes rundt V0 Babysang og vi må tenke smittevern i forhold til myndighetenes retningslinjer. På Babysang tar vi smittevern på alvor og det vil være noe annerledes enn det pleier. Blant annet vil kursene fortere bli fullt opp - dette mest på grunn av avstandsregler kombinert med plass i lokale.

Hvis kursene på  blir fulle så vil en ved påmelding bli satt på venteliste. Er påmeldingen stengt så ta kontakt med Margunn Østebø. Det går ikke an å komme på en babysangsamling uten å være påmeldt/ha vært i kontakt med kursleder. Koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre samtidig som vi ivaretar smittevern.

Invitasjon for kurset med oppstart 3. november 2021 - trykk her

Påmeldingsfrist søndag 31. oktober kl.2300.

Trykk her for å komme til påmelding

ANGÅENDE PÅMELDING: Skriv gjerne i påmelldingen hvilken gruppe du ønsker å delta på og hvis det er noen du ønsker å være sammen med. Så skal jeg prøve å innfri alles ønsker - men det er ikke sikkert at jeg klarer å tilstrebe allles ønsker.

valgene er :

• Onsdager kl. 1030-1200
  • Onsdager kl. 1130 - 1300

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

6.) har du ønsker iforhold til tid og hvem du vil være på gruppe med.

Kontakt:

Menighetspedagog