V0 Babysang

Babysang er sangsamling og lunsj for barn 0-1-år med voksenfølge.

Trykk her for å laste ned invitasjon for kurset med oppstart januar 2020

Kurset i januar 2020 holdes av Margun Østebø, men Kristin Anda tar imot påmeldinger og kan svare på spørsmål fram t.o.m. desember 2019.

Trykk her for påmelding til kurs med oppstart 8. januar 2020

Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Hvor: Kirketorget og menighetssal i Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 4.september 2019, kl. 10.30-12.00.

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Ansatte i kirka stiller med lunsj (brødmat, kaffi, te.) som vi spiser sammen. Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Kristin.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontakt:

Menighetspedagog (vikar t.o.m. 31.12.2019)
Kristin Anda