V0 Babysang

Babysang starter endelig opp igjen!

Babysang har grunnet koronasituasjonen vært stengt i en lengre periode. Nå starter vi endelig opp igjen. Men vi tar smittevern på alvor og det vil være noe annerledes enn det pleier. Blant annet vil kursene fortere bli fullt opp - dette mest på grunn av avstandsregler kombinert med plass i lokale. Hvis kurset er fullt ved påmelding vil en bli satt på venteliste. Det går ikke an å komme på en babysangsamling uten å være påmeldt/ha vært i kontakt med kursleder. Koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre samtidig som vi ivaretar smittevern.

Invitasjon for kurset med oppstart 26. august 2020 - trykk her

Påmelding til kurs med oppstart 26. august 2020 - trykk her Påmeldingsfrist mandag 24.august kl.2300

Hvis kurset er fullt blir du satt på venteliste - det vil du få beskjed om via mail. Melder du deg på mellom 14. - og 24.august vil du få endelig bekreftelse på påmelding/venteliste via epost tirsdag 25.august.

Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Hvor: Kirketorget og menighetssal i Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 26.august 2020, kl. 10.30-12.00

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Vi spiser lunsj sammen (brødmat, kaffi, te). Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontakt:

Menighetspedagog